Career

First Lawyers groeit en is daarom per direct op zoek naar een:

fulltime jurist v/m

die gedreven en ambitieus is. Iemand die zich binnen een hecht team in een hoog tempo wil ontwikkelen tot een professional op het gebied van burgerlijk recht, ICT- en privacyrecht.

 

First Lawyers is een klein advocatenkantoor (onlangs opgericht) met grote ambities. Samen met de adviseurs en auditors van Duthler Associates, werken we met multidisciplinaire teams voor het Nederlandse en internationale bedrijfsleven en overheidsinstanties. Wij zijn gespecialiseerd in ICT-recht, privacyrecht, verzekerings- en aansprakelijkheidsrecht.

Onze dienstverlening op het vlak van ICT en recht zijn voor ons altijd ondersteunend aan de doelen die onze cliënten wensen te realiseren en nooit een doel op zich. Juristen die in onze advies- en procespraktijk werkzaam zijn hebben aantoonbare affiniteit met ICT en de daarmee samenhangende juridische vraagstukken.

 

Wat bieden wij?

  • First Lawyers is per direct op zoek naar een afgestudeerde master rechtenstudent die het leuk vindt om onze advocatenpraktijk als jurist te ondersteunen. Wij bieden je de mogelijkheid om kennis te maken met complexe privacyvraagstukken, ICT-contracten en processtukken;

  • Goede arbeidsvoorwaarden;

  • Een kantoor waar eigen inbreng wordt gewaardeerd;

  • Je wordt uitgedaagd om je kennis en ervaring creatief in te zetten op ons werkgebied;

  • Een inspirerende werkomgeving in een kantoor met enthousiaste specialisten.

 

Eisen?

  • Je kiest bewust voor een carrière bij een advocatenkantoor met een nichepraktijk en kunt dit goed motiveren;

  • Je beschikt over een sterk karakter. Wij vragen namelijk focus van je;

  • Vanzelfsprekend heb je (bijna) een academische studie rechten afgerond (bij voorkeur met civiel effect), stage(s) gelopen en een goed CV evenals cijferlijst;

  • Je bent doelgericht en je houdt ervan om door te pakken;

  • Daarnaast heb je een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal en wil je in teamverband werken in een internationale omgeving aan grensoverschrijdende zaken.

 

Verplichte sollicitatiedocumenten:

CV; motivatiebrief; cijferlijsten Bachelor en Master; stagebeoordelingen; scriptie; aanvullende documenten die je graag met ons wilt delen.

 

Interesse?

Ben jij klaar voor deze uitdaging en herken jij jezelf in bovengenoemde functieomschrijving? Stuur dan je sollicitatie naar j.vieberink@firstlawyers.nl. Heb je vragen over de functie? Neem dan contact op met J. (Judith) Vieberink, 070 3060033.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Geen vacature van jouw gading? Ook open sollicitaties met motivatiebrief, curriculum vitae en eventuele referenties worden altijd serieus bekeken. Ook deze kunnen worden gestuurd naar J. (Judith) Vieberink, j.vieberink@firstlawyers.nl.